Villkor

Syftet med webbplatsen är att hjälpa till att hitta produkter och sprida kunskap. Genom att samla in information om hemautomation och samla in produkter från flera olika webbplatser kan hemmastyrning.se hjälpa konsumenter inför köp.

Hemmastyrning.se förbinder sig att följa Dataskyddsförordningen (GDPR) vars syfte bland annat är att skydda personers rättigheter. Genom att använda denna webbplats så samtycker du att data samlas in om din användning på webbplatsen. Känsliga personuppgifter samlas ej in.

Om du väljer att skapa ett kontot på webbplatsen så kommer din epost-adress och ditt lösenord att lagras på webbplatsen. Lösenordet hanteras krypterat med hög säkerhet för att hindra obehöriga att komma åt informationen. Användares uppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje man.Webbplatsen använder SSL-certifikat (Secure Socket Layer) som ser till att alla uppgifter på webbplatsen överförs på ett säkert sätt. Informationen som skickas via SSL krypteras och hanteras med hög säkerhet.

Genom att använda hemmastyrning.se godkänner du att villkoren för webbplatsen. Denna webbplats säljer inga produkter utan länkar endast till andra webbplatsen som säljer produkter. Det finns inget samarbete med webbplatserna som denna webbplats länkar till. Syftet med denna sajt är att samla produkter från flera olika sajter för att kunna hjälpa konsumenter att hitta rätt produkt.

Vissa webbplatser som denna webbplats har länkar till ger provision vid köp. Genom att använda denna webbplats accepterar du att tredjepart kan samla in data om din användning av webbplatsen. All användning som görs efter att ha klickat på en länk på denna webbplats görs på egen ansvar. Vi ansvarar inte för något som finns utanför denna webbplats (hemmastyrning.se).

Produkternas pris och beskrivning hämtas från respektive webbplats vilket innebär att vi frånsäger oss ansvaret från att informationen är korrekt. Är datan vi mottager felaktig så har vi ingen möjlighet att kontrollera detta. Därav reserverar vi oss mot felskrivning och felaktig information. Den information som finns på denna webbplats uppdateras kontinuerligt. Det kan dock uppkomma tillfällen där webbplatserna vi länkar till har uppdaterats med information som vi inte hunnit få information om. Det kan därför vara en viss fördröjning innan informationen dyker upp på denna webbplats.