Gå till innehåll

Hemmastyrning.se är en webbplats driven av passionerade teknikentusiaster. Varje artikel, varje recension och varje guide som du hittar här är ett resultat av vår gemensamma kärlek till teknik och hemautomatisering.

Vi tror på kraften i teknik och dess potential att förenkla och förbättra vardagen. Och därför ägnar vi vår fritid åt att utforska och dela med oss av den senaste informationen och tipsen om hemautomatisering och teknik.

På Hemmastyrning.se hittar du en samling av allt vi har lärt oss och fortsätter att lära oss. Vi strävar efter att göra tekniken tillgänglig för alla, oavsett tidigare erfarenhet eller kunskapsnivå.

Just nu är det följande skribenter som är aktiva på hemmastyrning.se:

Mattias Larsson

Mattias är hjärtat och själen bakom Hemmastyrning.se. Han bor i en mellanstor stad i Sverige där han ständigt experimenterar med nya tekniker för att förbättra sitt eget smarta hem.

Hans passion för teknik, hemautomatisering och nätverk är stor och han tycker om att hela tiden testa nya lösningar. Mattias älskar att försöka hitta lösningar på olika problem som uppstår.

Setup just nu:

  • Home Assistant (Dell R210 II)
  • Homey Pro (2019)

Per Eklund

Per är en annan teknikentusiast i vårt team på Hemmastyrning.se. Per har en djupgående passion för hårdvara och programmering.

Hans intresse för teknik sträcker sig långt och brett, men en av hans favoritområden är öppen källkod. Per tror starkt på kraften i gemenskapen och öppenheten som kommer med öppen källkod. Han anser att det inte bara driver innovation, men ger också alla en möjlighet att lära och bidra.

Dessutom har Per ett specifikt intresse för servrar. Han tycker om att dyka ner i djupet av serverteknik och älskar att experimentera med olika serverlösningar.

Setup just nu:

  • Home Assistant (Raspberry Pi)

Här på Hemmastyrning.se tror vi starkt på kraften av teknologi och dess förmåga att göra våra liv enklare.

Vill du komma i kontakt med oss så kan du använda vårt kontaktformulär.