Gå till innehåll

Vilka vi är

Vi som skriver på hemmastyrning.se är några teknikintresserade personer som har ett stort intresse för hemautomatisering. Genom åren har vi spenderat hundratals timmar på att lära oss mer om hur olika system och produkter fungerar. Hemmastyrning.se är en webbplats där vi får möjlighet att sprida vår kunskap till andra och där det är möjligt att samla all vår information på samma ställe.

Våra artiklar består av våra egna åsikter och tankar kombinerat med information som vi har hämtat från andra källor (webbplatser/informationsblad/samtal m.m.). Om du som läsare upptäcker att någon fakta är fel så får du gärna höra av dig till oss.

Om hemmastyrning.se

Hemmastyrning.se är en webbplats som samlar produkter och information om hemautomation. Här kan du som besökare läsa om produkter som är relaterade till det smarta hemmet. För att du som besökare ska kunna hitta smarta produkter så har vi samlat produkter från flera olika butiker på ett och samma ställe.

Målet med denna webbplats är att samla allt som är relaterat till hemautomation på ett ställe så att det är lättillgängligt för besökaren. Genom att samla produkter från flera olika ställen så får du som besökare en bra översikt över produktutbudet i olika kategorier och kan själv välja var du vill handla.

På denna webbplats publicerar vi produkter som tillhör det smarta hemmet. Det kan vara allt från smart belysning till smarta dörrlås. Genom att kategorisera dessa produkter på ett bra sätt hjälper vi dig som besökare att hitta det du söker.

Genom att presentera informationen på ett enkelt och lättillgängligt sätt så hoppas vi kunna hjälpa konsumenter att hitta rätt bland det stora utbudet av smarta prylar. Det kostar inget att använda hemmastyrning.se. Webbplatsen finansieras genom att vi får ersättning för vissa av produkterna som vi länkar till.

Om man är intresserad av att komma i kontakt med oss så kan man använda kontaktformuläret.