Gå till innehåll

Rabattkod på 400 kr hos Tibber

Använd vår rabattkod nedan för att få 400 kr att handla för i Tibber Store. Det smarta elbolaget Tibber erbjuder rabattkoder för att locka nya kunder. Varje ny kund får 400 kr att handla för och för varje person som tipsas får man ytterligare 400 kr rabatt.

Om du är nyfiken på vad Tibber är så kan du läsa vår recension av Tibber. Ifall du sedan bestämmer dig för att bli kund så kan du i denna artikel läsa om hur du får 400 kr i rabatt hos Tibber.

Uppdatering:
Tibber har nu ändrat rabatten till 400 kr (var tidigare 500 kr).

Så aktiverar du rabattkoden

Det är enkelt att aktivera rabattkoden för att få 400 kr rabatt hos Tibber. Processen tar cirka 2 minuter och görs enligt följande:

Aktivera rabattkod:

 1. Klicka på länken med rabatten:
 2. Klicka på ”Hämta din bonus”.
 3. Scanna QR-koden eller ladda ner Tibber-appen:
  • Om du sitter vid dator:
   • Scanna QR-koden med mobilen.
  • Om du sitter vid mobilen:
   • Ladda ner Tibber-appen.
 4. Slutför registreringen.
 5. Du har nu 400 kr att handla för i Tibber Store.
Rabattkod som visas när man klickar på Tibber-länken.

Efterregistrera rabattkod

När man registrerar sig med ovanstående länk så ska man få 400 kr i rabatt tillagt på sitt konto automatiskt. För att se sin bonus öppnar man Tibber-appen och klickar på Power-ups. Där kan man se sin aktuella bonus (”Min bonus: xxx kr”).

Nuvarande rabatt/bonus i Tibber-appen.

För att efterregistrera en rabattkod kan man göra följande:

 1. Öppna Tibber-appen
 2. Klicka på Power-ups
 3. Klicka på Min bonus – ”Jag har blivit inbjuden”
 4. Fyll i rabattkoden ly99ehqh

En bonus på 400 kr kommer nu sättas in på ditt konto. Ser du fortfarande inte bonusen så kan du kontakta Tibbers support så kan de hjälpa till.

Vanligtvis så behöver man inte registrera rabatten manuellt utan då läggs den automatiskt till vid registrering. Vid undantagsfall när det är problem med spårning av rabattkoden så kan det dock förekomma fall där man behöver registrera rabattkoden manuella enligt ovanstående instruktioner.

Finns det rabattkoder för Tibber?

Tibber har rabattkoder för nya kunder som innebär att man får 400 kr att handla för i Tibber Store. Förutom dessa rabattkoder så erbjuder inte Tibber någon rabattkod.

Krav för rabattkoden

 • Ny kund hos Tibber

Kravet för att rabattkoden ska kunna användas är att du som använder den är ny kund hos Tibber. Rabattkoden kan med andra ord endast användas 1 gång per kund. I övrigt så finns det inga krav för att kunna använda rabattkoden. Det spelar ingen roll om var du bor eller i vilken typ av boende du bor.

Vad kan man köpa för rabatten?

Det finns massor med produkter som man kan köpa i Tibber Store och utbudet utökas hela tiden. Det finns flera olika kategorier av produkter i Tibber Store vilket gör att rabatten kan användas till en mängd olika saker.

Givetvis behöver man inte ha en rabatt för att kunna handla i Tibber Store utan webbutiken fungerar som vilket e-handelsbutik som helst. Har man en rabattkod så blir det ju dock betydligt roligare att handla eftersom att man då kan få produkter gratis beroende på hur stor rabatt man har på sitt konto och hur dyra produkter man köper.

Belysning

I Tibber Store finns det flera olika produkter inom belysning. Philips har ett samarbete med Tibber som gör att man kan styra Philips Hue-produkter direkt från TIbber-appen vilket också har gjort att Tibbers produkter inom belysning består av produkter från Hue-serien.

Bland belysningsprodukterna kan man bland annat hitta glödlampor och både vitt och färg, filament-lampor, startpaket, utomhusbelysning, tv-belysning med mera. Lamporna finns för både E27, E14 och GU10 sockel vilket gör att det finns lampor för de flesta armaturerna.

Smarta hem

Tibber har flera intressanta produkter inom smarta hem som hjälper till att göra hemmet smartare. Bland produkterna hittar vi flera olika tillverkare som har produkter inom bland annat sensorer, väderstationer, röstassistenter, strömbrytare och controllers.

Produkter för det smarta hemmet i Tibber Store.

Priserna i Tibber Store är bra och ofta rabatterade ifall man är Tibber-kund. En temperatursensor från Aqara kostar exempelvis 155 kr vilket är bra om man jämför med andra butiker.

Tibber Store har även insatsbrytare från bland annat Fibaro vilket gör att man kan passa på att köpa på sig flera insatsbrytare för sin rabatt hos Tibber. Ett bra sätt att spara en del pengar eftersom att det annars kostar en del att köpa insatsbrytare till all belysning i ett hus.

Värmestyrning

En stor del av hemmets el går åt till uppvärmning. Eftersom att Tibber vill hjälpa till att minska elförbrukningen så har elbolaget flera smarta funktioner kring värmestyrning. I Tibber Store kan man därför hitta flera produkter som hjälper till att göra värmestyrningen smart.

I sortimentet kan man bland annat hitta smarta termostater som man kan montera på befintliga radiodatorer. Det finns även nya smart element att köpa som kan styras via wifi. Har man en värmepump så kan man köpa en smart termostat från exempelvis Sensibo eller Ngenic beroende på vilken typ värmepump man har.

Elbil

Tibber är populär för elbilsägare bland annat på grund av att de erbjuder smart laddning som garanterar lägsta möjliga laddningskostnad. I Tibber Store finns både den smart laddboxen Easee och laddkabel att köpa. Behöver man en extra laddkabel till bilen så är det med andra ord perfekt om man har lite rabatt som man kan utnyttja vid inköp.

Måste jag handla för hela rabatten?

Man behöver inte använda hela rabatten vid samma köptillfälle. Vid användande av rabatten så drar orderns summa i Tibber Store av från aktuell bonus. Har man mer bonus än vad orderns värde så sparas bonusen på kontot. Den resterande bonusen kan sedan användas vid andra köptillfällen.

Tips

 • Dela rabattkoden till vänner och bekanta

Efter att man har blivit kund hos Tibber så tipsar vi om dela med sig av sin rabattkod till sin familj och bekanta. På så sätt kan man få ihop en hel del i bonus för Tibber Store.

Ju fler man tipsar desto större chans har man att få en större rabatt. Den rabatt som man tjänar ligger kvar på kontot i obegränsad tid framöver vilket gör att man inte behöver vara orolig för att rabatten ska försvinna.

Tibber är ett modernt och nytt bolag vilket gör att många är nyfikna och har frågor om Tibber. Detta gör att man har ett ypperligt tillfälle att tipsa om rabattkoden samtidigt som man förklarar vad Tibber är och hur det fungerar.