Gå till innehåll

Var köper jag Philips Hue billigast?

Det finns ett flertal butiker på nätet som säljer produkter för det smarta hemmet. Även flera av de stora elektronkedjorna har börjar satsa på produkter inom hemautomation vilket har gjort att smarta produkter har blivit allt mer lättillgängliga.

En av de största produktserierna inom smarta hem är Philips Hue. På grund att deras stora sortiment och att Philips är ett väletablerat varumärke så finns deras produkter i väldigt många butiker. Till och med Ica Maxi säljer lampor från Philips Hue.

Vilken butik säljer Philips Hue billigast?

Det finns ingen butik där Philips Hue är överlägset billigast. Om man jämför priserna på Philips Hue i olika butiker så kan man se att de oftast kostar ungefär lika mycket i alla butiker. Det finns dock vissa butiker som ligger lite högre pris generellt än övriga butiker.

För att se hur priserna skiljer sig åt bestämmer vi oss för att undersöka priset på Philips Hue White Filament G93 550lm 2100K E27 7W i 5 olika butiker:

ButikPris
Clas Ohlson299 kr
Bauhaus261 kr
Kjell & Company268 kr
Elgiganten299 kr
m.nu329 kr

Som vi ser ovan så kostar lampan från Philips Hue ungefär lika mycket i alla butiker.

Köp när det är rabatt

För att kunna köpa Philips Hue till bra pris så rekommenderas att hålla utkik efter erbjudanden. Flera butiker brukar nämligen köra rabatter på hela Philips Hue-sortimentet. Exempelvis har Ica Maxi vid flera tillfällen haft 25 % rabatt på Philips Hue. Andra butiker som har haft rabatt är exempelvis Clas Ohlson och m.nu. Under Kalle Anka (kl. 15-16) på julafton varje år brukar m.nu köra runt 20 % på hela sortimentet, ett ypperligt tillfälle att planera några inköp inför.

Philips Hue för 0 kr

Är man kund hos elbolaget Tibber så kan man köpa Philips Hue för intjänad rabatt. Tibber ger nämligen 400 kr rabatt för varje person som man värvar till Tibber via en tipslänk. På detta sätt kan man få ihop flera tusen kronor om man är duktiga på att tipsa folk om Tibber. Med dessa rabatter kan man sedan handla i Tibber Store där det bland annat finns över 40 produkter från Philips Hue. Genom att värva vänner och bekanta till Tibber kan man alltså köpa lampor från Philips Hue och betala 0 kr.

Att köpa lampan som vi skrev om tidigare (Philips Hue White Filament G93 550lm 2100K E27 7W) hos Tibber kostar 275 kr (305 kr om man ej är kund). Så även om man inte har någon intjänad rabatt från någon värvning så ligger Tibber bra till i pris jämfört med andra butiker.

Tack till er läsare som tipsat om Tibber Store!